Shop Mobile More Submit  Join Login
REGULI PENTRU INTRAREA ÎN GRUP

:bulletblack: Apartenenţa la grupul atelier-manga este condiţionată de naţionalitatea română şi de desenarea şi în stil anime/manga.
- Dacă eşti român, desenezi şi în stil anime/manga şi vrei să intri în grup apasă pe butonul "Join our Group" aflat în capătul paginii principale a grupului, după care lasă un mesaj în căsuţa care va apărea din care să se poată deduce că eşti român, apoi aşteaptă validarea cererii de alăturare la grup.
- Acceptarea membrilor în grup se face pe bază de vot. Este necesar un singur vot din partea unui administrator pentru a fi acceptat. Primul administrator care vă va observa cererea, vă va verifica galeria pentru a sesiza prezenţa lucrărilor anime/manga.
- Nu este necesară şi urmărirea grupului (adăugarea la "watch") dacă sunteţi acceptat ca membru al grupului.

:bulletblack: Vă rugăm să activaţi widgetul "Groups", care arată grupurile din care faceţi parte, sau puneţi un link care trimite la acest grup în jurnal sau la semnătură. Promovează şi vei fi promovat.
REGULI PENTRU GALERIE

:bulletblack: În galeria grupului sunt acceptate doar desenele şi animaţiile digitale sau tradiţionale care se încadrează ca stil în manga/anime.

:bulletblack: Un membru al grupului are dreptul să adauge în galeria grupului maxim trei deviaţii pe săptămână.

:bulletblack: Pentru a submite o lucrare intraţi în galeria grupului, acolo veţi vedea mai multe dosare:
- Featured: Aici adminii vor face o selecţie a celor mai bune lucrări, de toate tipurile.
- TRADIŢIONAL - ORIGINAL:  Aici membrii vor adăuga lucrări tradiţionale care conţin personaje originale, concepute de ei înşişi.
- TRADIŢIONAL - FAN ART: Aici membrii vor adăuga lucrări tradiţionale care conţin personaje din seriale TV anime sau benzi desenate manga, concepute de alţi autori.
- DIGITAL - ORIGINAL: Aici membrii vor adăuga lucrări digitale care conţin personaje originale, concepute de ei înşişi.
- DIGITAL - FAN ART: Aici membrii vor adăuga lucrări digitale care conţin personaje din seriale TV anime sau benzi desenate manga, concepute de alţi autori.
- BEGINNERS: Aici membrii incepatori iși pot adăuga lucrările, indiferent de natura lor. Este posibil ca o lucrare trimisă într-un ald director să fie mutată aici dacă administratorii grupului consideră necesar.
- BENZI DESENATE: Aici membrii vor adăuga lucrări digitale/tradiţionale, originale/fan art ce constituie benzi desenate (serii de compartimente ce conţin scene cu replici scrise între personaje).
- TUTORIALE: În acest dosar membrii vor adăuga lucrări în care se explică tehnicile de desenare manga/anime.
- MAGAZIN: Acest dosar constituie spaţiul publicitar al grupului; aici membrii vor adăuga imagini ale produselor proprii (insigne, reviste manga, tricouri etc.) cu condiţia ca acestea să aibă tematică anime/manga. Nu vor fi acceptate imagini ale produselor care nu au legătură cu anime/manga.

Alegeţi dosarul potrivit pentru lucrarea pe care doriţi să o submiteţi apoi intraţi în acel dosar, în capătul dosarului în partea dreaptă este un buton "+ Submit to This Folder", daţi click pe el apoi alegeţi "Contribute an Existing Deviation", va apărtea o fereastră cu lucrările din galeria voastră, alegeţi lucrarea dorită apoi daţi OK.

:bulletblack: În galerie nu se acceptă capturi de ecran (screenshoturi), lucrări realizate peste lucrările altora, lucrări pornografice şi niciun fel de lucrare asupra căreia nu deţineţi drepturile de autor sau care încalcă politica saitului. Încălcarea acestor reguli se va solda cu atenţionare urmată de excluderea din club la a doua abatere.

:bulletblack: Este permisă folosirea următoarelor resurse care nu vă aparţin: texturi, peneluri (brushes) şi imagini de stoc folosite pentru fundal cu condiţia îndeplinirii condiţiilor autorilor originali ai resurselor; de asemenea este necesar să se observe efortul creativ iar lucrarea să nu fie realizată în majoritate din resursele care nu vă aparţin. Personajele trebuie să fie realizate de voi în întregime (desen şi culoare).

:bulletred: Administratorii își rezervă dreptul de a muta o deviație dintr-un folder în altul sau de a elimina permanent lucrări din galerie dacă se observă ulterior că acestea nu respectă regulile.
REGULI PENTRU FAVORITE

:bulletblack: La favoritele grupului pot intra lucrări ale artiştilor de orice naţionalitate dar care sunt reprezentative pentru domeniul pe care este specializat grupul.

:bulletblack: Pentru a propune o lucrare pentru favoritele grupului, aveţi la dispoziţie mai multe dosare:
- Featured: În acest dosar se vor adăuga desene şi animaţii manga/anime reprezentative pentru acest gen.
- TUTORIALE: În acest dosar se vor adăuga lucrări în care se explică tehnicile de desenare manga/anime.
- CULTURĂ JAPONEZĂ: În acest dosar se vor adăuga lucrări realizate prin orice mediu care reflectă cultura/civilizaţia niponă în general.

Alegeţi dosarul corespunzător lucrării pe care vreţi să o propuneţi şi daţi click pe "+ Suggest a Fave".

:bulletblack: Vă rugăm nu vă propuneţi propriile lucrări.

:bulletblack: Fiecare membru poate avea trei propuneri acceptate pe săptămână.
:bulletred: REGULILE SUNT VALABILE PENTRU TOATE PERSOANELE CARE FAC PARTE DIN GRUP INCLUSIV ADMINISTRATORI.

Recent Journal Entries

Journal Writers